Furaje granulate Bestfeed în Brăila

Bestfeed:/Brăila
Brăila 2019-10-13T06:15:37+00:00

Depozit furaje pești în Brăila

Bestfeed, producător renumit în Europa pentru calitatea furajelor produse ne-a oferit exclusivitate de comercializare a produselor în România, de la începutul anului 2017. Bestfeed produce furaje extrudate de cea mai bună calitate pentru pești, începând din anul 2006, când au reușit să se impună pe piața locală mulțumită produselor calitative, seriozității, maleabilității și prețurilor competitive, calități apreciate până în prezent de clienți din mai multe țări, printre care Olanda, Londra, Germania, Austria și nu în ultimul rând România. Toate produsele produse de Bestfeed sunt realizate din materii prime de calitate superioară, obținând un factor de digestibilitate de 89 – 92%!

Distribuția furajelor

Distribuția furajelor Bestfeed în România se realizează folosind atât mijloace de transport proprii autorizate DSV cât și cu ajutorul colaboratorilor noștri. Marfa este paletizată și asigurată la valoarea reală, perioada de tranzitare fiind de maxim 48 ore din momentul confirmării comenzii. Suprafața româniei este acoperită în proporție de 100%, cantitatea minimă / expediție paletizată fiind de 500 kg.

Partenerii companiei

Planul de expansiune al companiei Bestfeed prevede deschiderea depozitelor de furaje pentru pești în fiecare județ al țării, prin intermediul colaboratorilor care dețin o fermă piscicolă și doresc să beneficieze de avantajele unui parteneriat.

DEVINO PARTENER BESTFEED!

Furaje extrudate pentru creștere – îngrășare păstrăv

Furaje extrudate pentru creștere – îngrășare crap

HRANĂ PENTRU PEȘTI DIN MATERII PRIME DE CALITATE SUPERIOARĂ

FĂINĂ DE PEȘTE

conținut proteic de minim 64%

FĂINĂ DE PEȘTE

O sursă de proteine de înaltă calitate, cu concentrație de 64%. Făină de pește cu valoare nutritivă excelentă, datorită conținutului ridicat de aminoacizi. Utilizarea făinii de pește garantează o rată ridicată de creștere și utilizarea eficientă a hranei pentru pești.

FĂINĂ DE SOIA

bogată în proteine, vitamine și amino acizi

FĂINĂ DE SOIA

Este cea mai valoroasă, importantă și populară componentă a plantelor folosită în creșterea peștilor. Are un conținut ridicat de proteine, fiind ușor de digerat. Conținutul de amino acizi esențiali au un efect benefic asupra creșterii. Este bogată în vitaminele B1, B2, B3 și B7.

ULEI DE RAPIȚĂ

cu valoare nutritivă ridicată

ULEI DE RAPIȚĂ

Este o componentă populară a furajelor pentru pești, fiind caracterizată de energia metabolică ridicată și de contribuția pentru creșterea digestibilității furajului. Uleiul de rapiță are o valoare nutritivă foarte ridicată și conține amino acizi care sunt o sursă de acizi grași foarte importantă.

ULEI DE PEȘTE

conținut ridicat de omega 3

ULEI DE PEȘTE

Cu un conținut foarte ridicat de Omega 3, îmbunătățește gustul cărnii peștelui și valoarea energetică a furajului.

HEMOGLOBINĂ

materie primă cu conținut proteic ridicat

HEMOGLOBINĂ

Sub formă de celule roșii uscate, constituie o materie primă excelentă cu concentrație mare de proteină menținând în același timp un nivel de peste 90% al digestibilității.

GRĂSIMI ANIMALE

energizant si izolator termic

GRĂSIMI ANIMALE

Reprezintă o sursă de acizi grași esențiali în alimentația peștilor. Este o componentă importantă deoarece oferă peștelui energie și izolare termică.

Contactați-ne prin email

Nume:
Locație:
Email:
Telefon:
Mesaj:

Informații companie

Bestfeed România
S.C. X MAD S.R.L.
CUI: RO14933174
Nr. Reg. Com.:J08/1351/2002
Capital Social: 50 000 RON
IBAN: RO64RNCB0053048574490008
Email: office@bestfeed.ro
Mobile: +40747 277 239; +40720 211 883
Location: Str. Părului 76, Sânpetru, Brașov, România